ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Alumínium újrahasznosítás / Fő alkotóelemek - Alumínium újrahasznosító sor  

Fő alkotóelemek - Alumínium újrahasznosító sor
 


 

Ahhoz, hogy a kívánalmaknak megfelelő típusú és méretű végterméket hozzuk létre, többféle szabványos újrahasznosító üzem áll rendelkezésre. Az Eldan Recycling által az alumíniumhulladék-feldolgozásra kínált rendszer moduláris, és számos különféle anyagot feldolgoz. A moduláris felépítés miatt darálék, forgácsok, granulátumok nagyszámú kombinációja állítható elő. A bemeneti anyagot olyan frakciókra lehet feldolgozni, amelyek alkalmasak a másodlagos alumínium, alumínium granulátumok és alumíniumcseppek deoxidálás céljára.

 

Bementi anyagok

 
Bemeneti anyagok általában ezek lehetnek: puha és kemény alumínium anyag, tiszta, valamint szennyezett anyag, lemezek, üregek, profilok, öntvények, forgácsok, fóliák, UBC, "régi hengerelt alumínium" és még sokféle egyéb anyag is.
 

Kimeneti anyagok


A kimeneti anyag "tiszta vágású alumínium anyag" lesz. A kimenet nagysága az üzem méretétől függ - azaz attól, hogy a feldolgozóban milyen gépeket használnak.


Üzem, melyben csak elődarálót alkalmaznak.

A fő frakció mérete kisebb, mint 100 mm. A kimeneti anyag 10% -a túlméretes (azaz 100 mm-nél nagyobb és 300 mm-nél kisebb).

Üzem, melyben elődarálót és MPR-t alkalmaznak.

A kimeneti méret 20 és 80 mm között változhat (igényeinek megfelelően).

Üzem, melyben elődarálót, MPR-t and Granulátort is alkalmaznak.

A kimeneti méret 2 mm és 12 mm között változhat (igényeinek megfelelően).

 


UBC Újrahasznosító rendszer

UBC (használt italos dobozok) Az újrahasznosító rendszereket úgy tervezték meg, hogy az alumíniumot elkülönítse a mágneses anyagoktól, rozsdamentes acéltól, valamint a szerves anyagoktól. Az anyag méretének lecsökkentésével, sűrűségének növelésével az anyagszállítási költségek nagy mértékben csökkenthetőek. A bauxitból történő alumínium termelés alternatívájaként az alumínium újrahasznosítása nyereséges üzlet. Az üzem méretei az egyedi igényekhez igazíthatók.

Egy Eldan alumínium újrahsznosító üzemegység általában a következő részekből áll: Elődaráló (1), Tumble Back Feeder (2), Multi Purpose Rasper (3), Eddy Current elválasztó (4), Granulátor (7), Finom Granulátor (9) Szortírozó asztal (10).

Sztenderd üzemeink átlagos kapacitásai:

Standard Aluminium Plant A: 3.000 kg/óra*-tól akár 12.000 kg/óra*-ig
Standard Aluminium Plant C: 3.000 kg/óra*-tól akár 5.000 kg/óra*-ig
Standard Aluminium Plant E: 3.000 kg/óra*-tól akár 5.000 kg/óra*-ig


Az igényekre szabottan különféle kapacitású szabványos üzemeket kínálunk az ön egyedi feldolgozási követelményeihez.
 

* Tájékoztatjuk, hogy a megadott maximális kapacitás több tényezőtől függ, például a bemenet típusa és mérete, valamint a kimenet nagyságától és minőségétől. Ezeket a kapacitást csak tájékoztató jellegűnek kell tekinteni.