ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Fénycsövek újrahasznosítása / MRT desztilláló készülékek  

MRT desztilláló készülékek

Az MRT különböző típusú desztilláló készülékeket fejleszt és értékesít, amelyekkel az eltérő kapacitásigényeket ki lehet elégíteni. A szoftver is számos hulladékfajtához illeszthető. Az MRT szabadalmazott desztilláló készülékei több mint 20 éve kaphatók kereskedelmi forgalomban. Az általuk biztosított higanykinyerési arány teszi őket a legkeresettebbé a piacon ma fellelhető rendszerek közül.

A desztillációs folyamat során a mérgező higanyt visszanyerik a higanytartalmú hulladékból, például fénycsövekből, telepekből és hőmérőkből. Mivel a folyamat teljesen automatikus, nem fordulhat elő emberi hibából eredő veszélyhelyzet.

A hulladék típusának és a feldolgozandó anyag mennyiségének függvényében kétféle desztilláló készülék rendelhető: szakaszosan működő és folyamatosan működő desztilláló.

A szakaszos desztilláló készülék elsősorban közepes mennyiségű, sok higanyt tartalmazó, valamint viszonylag magas szervesanyag-tartalmú hulladék feldolgozására alkalmas.

A folyamatos desztilláló készüléket főleg nagy mennyiségű, kevesebb higanyt tartalmazó, alacsony szervesanyag-tartalmú hulladék feldolgozására tervezték.

 

MRT and Arcon company logos