ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Gumiabroncs-újrahasznosítás  

Gumiabroncs-újrahasznosítás

 

Tyre Recycling

 

Az Eldan abroncsaprító rendszere különböző modulokból áll, és alkalmas a legkülönfélébb személygépkocsi-abroncsok és tehergépjármű-abroncsok, például széles tehergépkocsi-abroncsok, földmunkagép-abroncsok, OTR abroncsok, valamint más abroncstípusok újrahasznosítására. A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy a kezdeti beruházás igazodjon az Önök pénzügyi lehetőségeihez, ugyanakkor lehetőség van arra, hogy bármikor tovább bővítsék a technológiai sort. A rendszer összeállításakor számos kombináció közül választhatnak, és több végterméktípus (apríték, forgács, granulátum, por) is gyártható.

Az Eldan összes berendezéséhez hasonlóan az Eldan abroncsaprító rendszert is a piaci követelményeknek megfelelően fejlesztették ki. A rostaméret váltásával egyszerűen végrehajtható az egyedi igények szerinti frakciók beállítása. Az Eldan rendszer további előnye, hogy a feldolgozás előtt nincs szükség a köpenyperem levágására.

A teljes rendszer az alábbi részekből épül fel:

  • Előaprítás a Super Chopper egységben
  • Granulálás a többcélú aprítógépben
  • Finomgranulálás a finomgranuláló gépekben
  • Textil és acél elkülönítése az osztályozó berendezésekben és az aspirátorban
     

A fenti alapberendezéseket puffertartályok, zállítószalagok, rezgő szállítószalagok, szállítócsigák és pneumatikus anyagtovábbítók kötik össze.

 

  Az abroncsújrahasznosítási berendezések katalógusának letöltése (2.2 MB) Get Adobe Reader

 

Eldan and Arcon company logos