ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Kábel újrahasznosítás / Kis kapacitású kábelfeldolgozás  

Kis kapacitású kábelfeldolgozás

FIREFOX


 

Firefox egy magasan automatizált kábelfeldolgozó gép, amelyet mostoha körülmények közé terveztek. A gép nyersanyaggal töltése történhet targoncával, szállítószalaggal, vagy daruval. A közbenső tároló segít az alapanyag arányos elosztásában és a portalanításban.

Firefox 1300kg/óra kapacitású, akár 50% réztartalommal. Fő részei a puffer tároló közötti 45kw durva aprító, amely kései kemény fémből készültek és képes minden típusú szárazkábelt 120mm-ig és 1000mm hosszságig feldolgozni.
 


  Angol nyelvű adatlap letöltése Get Adobe Reader

 

 

 

POWERCAT

 Fine Granulator

POWERCAT A: Moduláris felépítésű kábel feldolgozó. Alkalmas kisebb kábelfeldolgozásra, amely kézzel etethető, tölthető. Bővíthető POWERCAT „B” egységgel.

POWERCAT B: Tartalmaz egy 45 kW teljesítményű durva aprítót, egy puffer tárolót és egy granulátort, fokozva a termelési hatékonyságot. Kézzel és géppel egyaránt tölthető (targonca, daru).

POWERCAT C: Egyszerűsített sor, ami tartalmazza a „B” komponenseket, 37 KW teljesítményű durva aprítót, kivéve az aprító és a granuláló közötti puffer tárolót. Géppel is tölthető (targonca, daru).

 


 

  Angol nyelvű adatlap letöltése Get Adobe Reader

 

 

THUNDERHAWK

Separation Table

THUNDERHAWK A: Kompakt, hatékony és kulcsrakész gépsor. Jó megoldás kisvállalatoknak, akik költséghatékony beruházással szeretnének kábelt feldolgozni. Kézi táplálású kialakítás.

THUNDERHAWK B: Magas fokon automatizált, hatékony és gazdaságos. Nagy teljesítményű durva aprítóval készül, ezért páncélozott kábelek feldolgozására is alkalmas. 

  Angol nyelvű adatlap letöltése Get Adobe Reader

Eldan and Arcon company logos