ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Katódsugárcsövek újrahasznosítása  

Katódsugárcsövek újrahasznosítása


Cathode Ray Tube Recycling

Az MRT System International vállalat világelső a higanyvisszanyerő rendszerek, a lámpaújrahasznosító berendezések és a katódsugárcsövek szeparálását végző rendszerek piacán.

Az MRT kétféle katódsugárcső-szeparátort kínál:

  • A kis és közepes termelési kapacitásra képes, Hot-Band Technology alkalmazó
       katódsugárcső-szeparátor.

Mindkét gép hatékonyan választja szét az üveglapot a tölcsérüvegtől a legkülönbözőbb típusú képernyőknél és monitoroknál egyaránt. 

 

KATÓDSUGÁRCSŐ-SZEPARÁLÁS GYÉMÁNTVÁGÁSSAL

CRT Separator CRT Separator

A gyémántvágás technológiáját alkalmazó, nagy kapacitású MRT katódsugárcső-szeparátort TV-képernyők és számítógépes monitorok katódsugárcsöveinek szétszerelésére lehet felhasználni. Akárcsak az MRT összes többi rendszere, a katódsugárcső-szeparátor is biztonságosan, hatékonyan és a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően működik.

A rendszer félautomata, megbízható és költséghatékony megoldást kínál. A kétkaros vágóállomásnak köszönhetően az óránkénti kapacitás - az egység méretétől függően - meghaladja a 45 katódsugárcső-egységet. Négykaros vágóállomás alkalmazásával a teljesítmény majdnem 50%-kal növelhető.

Az MRT katódsugárcső-szeparátora rendkívül pontosan választja szét a katódsugárcsövet üveglap és tölcsérüveg frakciókra. Ennek eredményeként az üvegolvadékhoz több újrahasznosított üveg adható, így energia takarítható meg, és hatékonyabb a nyersanyag megmunkálása is. Az MRT műszaki tudása és tapasztalata garantálja, hogy minden egyes berendezést az ügyfél egyedi igényeinek megfelelően terveznek és gyártanak le.

  A gyémántvágást alkalmazó katódsugárcső-szeparátor katalógusának letöltése (937 KB) Get Adobe Reader

 

KATÓDSUGÁRCSŐ-SZEPARÁLÁS FORRÓ SZALAGOS TECHNOLÓGIÁVAL

CRT SeparatorMRT Hot Band Auto Cutting Process

A forró szalagos technológiát alkalmazó katódsugárcső-szeparátor hőhatás alkalmazásával végzi a szétválasztást. Mint az MRT összes terméke, a katódsugárcső-szeparátor is biztonságosan, hatékonyan és a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően működik. A forró szalagos technológia pontos szétválasztást tesz lehetővé, mivel tökéletesebb hőközlést biztosít. Az MRT automata és kézi működtetésű forró szalagos katódsugárcső-szeparátort is kínál.

  A forró szalagos katódsugárcső-szeparátor katalógusának letöltése (890 KB) Get Adobe Reader


MRT and Arcon company logos