ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Települési hulladék újrahasznosítása / Kommunális hulladék darálók  

Kommunális hulladék darálók

PreShred 1000S

Az M & J PreShred 1000S fixen rögzített hulladékdaráló, amely a kommunális szemét darálására készült. A fixen rögzített hulladékkezelő könnyedén eleget tesz a különféle magasságú szállítószalagok egyedi igényeinek. Ez a modell különböző kapacitású elektromos motorokkal érhető el, hogy megfeleljen a felhasználási körülményeknek, valamint elektrohidraulikus és dízel-hidraulikus változatok is rendelkezésre állnak. A kompakt elektrosztatikus hidraulikus egység bármilyen helyzetben felszerelhető.

  PreShredder 1000S adatlap letöltése Get Adobe Reader 

PreShred 2000S

The M&J PreShred 2000S egy egytengelyes hulladék daráló vágó asztallal, ami hasonló, mint a nagyobb M&J PreShred 4000. A 2000S csatlakoztatható szállítószalaghoz, híddaruhoz, illetve az etetése történhet rakodógéppel is. Az automatikus oda-vissza darálás, megakadályozza, hogy bármilyen anyag betekeredjen a darálóba, akadályozva ezzel a folyamatos munkát.

  PreShredder 2000S adatlap letöltése Get Adobe Reader 

PreShred 4000S

Az M&J PreShred 4000S nagy teljesítményű daráló, ami gyakorlatilag minden típusú anyaggal elboldogul. A daráló úgy van megtervezve, hogy be lehessen illeszteni különféle feldolgozó sorokba, akár olyan helyre is, ahol a bemenő termék különféle méretű és összetevőjű, acéltartalma nem ismert, vagy tartalmaz betont, követ.

  PreShredder 4000S adatlap letöltése Get Adobe Reader 

PreShred 4000 MobilA PreShed 4000 minden előnyével rendelkezik, azonban egy plusz szolgáltatást is nyújt, mégpedig a mobilitást, ami könnyebb működtetést, egyszerűbb szervizelést és alacsonyabb költségeket jelent a felhasználó számára.
 

  PreShredder 4000 Mobil adatlap letöltése Get Adobe Reader 

PreShred 6000S

Az M&J PreShred 6000S az egyik legnagyobb daráló a piacon, amely megbirkózik a nagy mennyiségű hulladékkal. Ideális abban az esetben, ha terjedelmes, nehéz hulladékokat kell darálni.

  PreShredder 6000S adatlap letöltése Get Adobe Reader